DOMOWE UGRUPOWANIE POSZUKIWACZY ARTEFAKTÓW na tropie !
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Panowie i Panie,
Wiem, że nasze granie jest długie i przez dwa miesiące siedzimy w jednej wsi ale dla mnie jest to pewien komfort w kwestii przygotowań do dalszej drogi
Tym samym chciałbym dać wam do wyboru kierunek w którym mam się dla was przygotować
1. Baldurs Gate Descent Into Avernus - Przygoda odbywająca się w mieście ambicji i korupcji, gdzie przyjdzie wam stanąć w pierszych szeregach Wojny Krwii! Czym macie w sobie na tyle odwagi by zejść do pierwszego z 9 kręgów piekła w walce z Arcydemonami ?
2. Storm Kings Thunder : Inwazja Gigantów na Fearun, co stało się z gigancim królem, który zawsze trzymał ich w ryzach ?!
3. Waterdeep Dragon Heist : Od codziennego zlecenia po dziki wyścig z innymi poszukiwaczami przez ulice i zakamarki waterdeep.
4. Hoard of the Dragon Queen & Rise of Tiamat : Smoki, Smoki, wszędzie Smoki
5. Curse of Strahd : i nagroda za konkurs "kto będzie nowym Drakulą, wędruje do ... ttrtrtrtrtrtrtrtrtrtr : Hrabiego Stradh`a von Zarowicha !!!
6. Tales from the Yawning Portal : Usiąć w tawernie pod ziewającym portalem i posłuchaj legend, kto wie może któraś z nich gdzieś Cię zaprowadzi...
7.Princess of the apocalypse : Bo każda zagłada zaczyna się od przepowiedni.
8.Out of the Abyss : Ziemia w podziemiu, zwiedzaj, uratuj ale przede wszystkim przeżyj.
9. Tomb of Anihilation no bo gdzie może być grobowiec śmierci jak nie w dżungli ?
10. Ghosts of Saltmarsh : MORSKIE OPOWIEŚCI !!!
Wyniki ankiety dostępne są wyłącznie dla zalogowanych użytkowników
W tej ankiecie jest taki problem:
- jest 6 głosujących
- jest 10 opcji
- można wybrać 1 pozycję
- brak opcji "dowolnie"
Ostatecznie będzie to pewnie wyglądać tak, że będą 4 pozycje z 1 głosem i 1 pozycja z 2 głosami. Ciężko nazwać to "grupa wybrała"
No i co z Hoard of the Dragon Queen? A wygląda trochę na to, że gramy teraz tę przygodę. Okładka głosi, że to przygoda dla poziomów od 1 do 8. Biorąc pod uwagę tempo to w powyższej ankiecie mówimy mniej więcej o propozycji na drugą połowę 2021 roku.
Zmieniłem ankietę do trzech opcji wyboru i dodałem dowolnie.
Obecnie gramy autorską przygodę z ewentualnym wprowadzeniem do Hoard of the Dragon, napisałem ją jednak tak że bez problemu możemy przejść do większości kampanii
Stąd pytam kto ma na co ochotę
Strony: 1