D&D - D.U.P.A.

DOMOWE UGRUPOWANIE POSZUKIWACZY ARTEFAKTÓW na tropie !

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2019-11-27 16:46:34

Mr3300
Administrator
Liczba postów: 76
Windows 7Opera 65.0.3467.48

Rezmir - Czarna Drakonka

Ze wspomnień Camino Gallo :

Smutna historia... Pamiętam Rezmir jako młodą Drakonkę, która wykazywała wielki talent i potencjał. Nie każdy młodzik rozumie konieczność przekazywania wspomnień plemiennych oraz historii Drakonów. Rezmir rozumiała to wszystko, lecz to co w niej niepokoiło mnie od początku to jej motywacja...
Cała wiedza i każde pytanie jakie zadawała, zawsze wracało do wspólnego mianownika, "dlaczego Smoki nie władają tymi krainami i dlaczego Drakonowie nie zajmują u ich boku należnego im miejsca."

Przyznaję to nie chętnie.. ale myliłem się co do niej. W tamtym czasie myślałem, że ta utalentowana Drakonka zasiądzie któregoś dnia w radzie jednego z plemion a te męczące ją pytania miną niczym młodzieńcza fascynacja.

Gdy wymordowała wioskę ludzi wraz z kilkoma młodzikami, moje nadzieje i złudzenia zniknęły na zawsze. Pamiętam dzień w którym skazaliśmy ją na banicję... ten płomień w jej oczach... obawiam się, że to co nas czeka to dopiero początek.

Rezmir :

Spotkaliście ją u stóp drzewa Corialisa w trakcie walki z istotą którą stała się elfka Rena po wcieleniu do drzewa. Mieliście jedynie okazję rzucić okiem na samą Rezmir, wysoka smukła czarna Drakonka o jasno szarych rogach skierowanych do wewnątrz i odziana w purpurowe szaty rytualne, z wielkim mieczem przerzuconym przez plecy.
Pamiętacie jej spojrzenie gdy opuszczała pole bitwy przez portal. Spojrzenie czarnych oczów osadzonych w czarnej głębi, zostanie z wami jeszcze na długo.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
pranie firan i zasłon warszawa - nawadnianie ogrodów warszawa
- groverpg - pomocwsparciespiski